Februarski ispitni rok – raspored ispita, osnovne i master studije (NOVO!)

Poštovani studenti,

raspored ispita u februarskom ispitnom roku za osnovne akademske studije možete da preuzmete OVDE, a za master akademske studije OVDE (novo).

NAPOMENE:

Ispit iz predmeta Fundamentalni alogoritmi biće održan 27.2. od 9h za sve studente.

Raspored polaganja ispita (po grupama) u februarskom ispitnom roku: Informatika 1 (NOVO).

Informacioni sistemi u organizaciji: 26.2.2022. u 12h.

Ispiti iz Upravljanja informatičkim projektima i Upravljanja softverskim projektima kod doc. dr Miodraga Bogdanovića biće održani u petak 25.2.2022. sa početkom u 15h.

Ispiti iz Uvoda u informacione sisteme i
Upravljačkih informacionih sistema kod doc. dr Ivana Vulića biće održani 24.2. sa početkom u 16h.

Raspored polaganja iz predmeta Alati za UP možete da preuzmete OVDE.

Ispit iz predmeta Upravljanje projektima u javnom sektoru biće održan 19.02.2022. sa početkom u 10:30.

Ispiti iz predmeta Upravljanje investicionom projektima i Teorija upravljanja projektom biće održani u subotu 19.2. u 9h, a Upravljanje biznis i društvenim projektima na master studijama od 10:30.

Ispiti iz predmeta Osnove marketinga, Projektni menadžer i timski rad, Upravljanje projektima u digitalnom okruženju i Upravljanje ugovaranjem u projektu biće održani u ponedeljak 21.2. sa početkom u 13h.

Obaveštenje o promeni termina polaganja ispita iz predmeta Projektna organizacija: Ispit iz predmeta Projektna organizacija kod prof. dr Jelene Vukonjanski Srdić koji je planiran za nedelju 20. februar od 13h i 15h, biće održan u nedelju 20. februara u 13h.

Obaveštenje o promeni termina polaganja ispita iz predmeta Teorija organizacije: Ispit iz predmeta Teorija organizacije kod prof. dr Jelene Vukonjanski Srdić koji je planiran za nedelju 20. februar od 13h i 15h, biće održan u nedelju 20. februara od 13h i 14h. Zbog epidemioloških mera, obavezno je poštovanje termina prema grupama.

Raspored polaganja po grupama iz predmeta Osnove programiranja možete da preuzmete ovde.

Leave a comment