STUDENTI PMC-a sa svojim timovima osvojili drugo i treće mesto na Belgrade Case Study Week-u

Belgrade Case Study Week-a 2021 u organizaciji Fakulteta organizacionih nauka u nedelju je svečano završen, a kolegnice Milica Lazić i Valentina Milojević sa druge godine osnovnih studija projektnog menadžmenta, osvojile su sa svojim timovima drugo i treće mesto! Zaista sjajan uspeh naših studenata. Po ko zna koji put su dokazali da se uspeh ne gradi preko noći, već temeljnim radom, disciplinom i željom!

Case Study Club je najveća studentska menadžment konsalting organizacija u Jugoistočnoj Evropi koja predstavlja zvaničnu reprezentaciju Univerziteta u Beogradu na svetskim takmičenjima u rešavanju studija slučaja i koja prepoznaje mlade lidere, povezuje ih i razvija tako da međusobno stiču multidisciplinarna praktična znanja koja će kasnije primeniti na tržištu rada. Članovi Case Study Club-a stalno unapređuju svoja znanja i veštine kroz projekte i takmičenja koji pružaju bolji uvid u rešavanje problema iz prakse koristeći Case Study metodologiju.

Naše studetkinje sa svojim timovima, bili su suočeni sa zadatkom rešavanja studije slučaja za sistemsko rešenje za digitalnu poljoprivredu. U svom rešenju, naši članovi su se fokusirali na sam problem, analizirajući primere dobre prakse i prilagođavanjem konkretnom tržištu.

– Zadatak kao i samo takmičenje, s obzirom na organizatore i profesorku Vesnu Damjanović, bio je veliki izazov. Pristupili smo ozbiljno, podelivši odmah zadatke između sebe. Smatram das u ova takmičenja izuzetno korisna za nas mlade, jer uvek , bez obzira na osvojeno neko mesto ili, naučimo nešto novo i upoznamo nove kolege. Nikada se zna gde će nas život jednoga dana odvesti – istakla je Milica Lazić.

Osim nagrade za drugo i treće mesto, oba tima su dobili i mnogobrojne pohvale za efektivne prezentacije i konstruktivna rešenja, od strane stručnog žirija.

Leave a comment