„Online. Female. Code. Hackathon. 2020. Namics.”

Poštovane studentkinje,

pozivamo vas da se prijavite na ženski hakaton koji organizuje digitalna agencija Namics – A Markle Company. Takmičenje je namenjeno svim studentkinjama zainteresovanim za programiranje. Pod sloganom „Online. Female. Code. Hackathon. 2020. Namics.” ovo nadmetanje će biti održano 12. decembra u okviru Nedelje obrazovanja iz računarskih nauka.

Za takmičenje se mogu prijaviti studentkinje svih godina zainteresovane za programiranje i softversko inženjerstvo, nezavisno od znanja i programerskog iskustva. Prijave su besplatne i trajaće do 6. decembra u ponoć, a za učešće je jedino potrebno imati sopstveni laptop.

Takmičenje će biti održano 12. decembra 2020. godine. Zbog situacije sa korona virusom takmičenje će biti održano onlajn. Učesnice će mogu prijaviti kao pojedinci ili timovi od tri člana, a u radu će im pomagati mentori – softverske inženjerke iz Namicsa.

Najbolje takmičarke dobiće ulaznice za jednu od IT konferencija.

Formular za prijave i sve informacije o hakatonu dostupne su na https://namics.com/en/topics-trends/event/2020/code-hackathon-female-2020-namics.

Softverska agencija Namics se više od 20 godina bavi digitalnom transformacijom poslovanja. Trenutno zapošljava oko 500 profesionalaca u Sent Galenu, Cirihu, Frankfurtu, Minhenu, Hamburgu i Beogradu gde ima timove za Java, .NET, PHP i Frontend programske jezike, Salesforce timove, kao i timove za dizajn i QA. U novembru 2018. godine „Namicsˮ se spojio sa „Merkle-om”, svetskim liderom za digitalna rešenja zasnovana na podacima, omogućivši softverskim inženjerima da savladaju nove usko-specifične oblasti.

Leave a comment