Drugo mesto za PMC i rešavanje studije slučaja

Naši vredni studenti Jelena Ružić, Mila Jovkić, Milica Lazić i Nemanja Pejović u izuzetno jakoj konkurenciji osvojili su drugo mesto u rešavanju studije slučaja za poznatu svetsku kompaniju Continental. Takođe i drugi tim u sastavu Ena Radovanović, Isidora Stević i Mihajlo Milosavljević su učestvovaliali ali im je medalja ovoga puta izmakla.

Organizovali su Estiem i Fakultet tehničkih nauka Novi Sad. Inače FTN Challenge je takmičenje namenjeno svim studentima Republike Srbije i postoji od 2007 godine. Ono predstavlja izazov za mlade koji žele da svoje znanje primene u praksi i da se takmiče sa studentima prestižnih fakulteta. Takmičenje obuhvata tri discipline, a to su studija slučaja, debata i elevator pitch, odnosno kratko prezentovanje ideja. Ove godine je bilo online:

  • Zaista smo spremali i radili za ovo takmičenje. Posebno mi se dopalo što je zaista realna i primenljiva a žiri je znao to da nagradi. Danas je na ceni društveno odgovorno poslovanje. A posebno je zadovoljstvo raditi za kompaniju koja ove godine slavi 150 godna postojanja – istakao je Nemanja Pejović, učesnik takmičenja.

PMC nastavlja marljivo da radi i da se sprema za nove pobedničke pohode.

Leave a comment