Engleski jezik 1 i 2 – važno obaveštenje

– Studenti koji zbog bolesti nisu izašli na drugi kolokvijum imaju mogućnost da polažu drugi kolokvijumski test u subotu u 12.30. Uslov je da posalju mail profesorki i obaveste je o tome. Lekarsko uverenje nije neophodno. Ukoliko to ne žele, mogu da izadju na ispit u terminu od 14h istog dana. Ispitni test obuhvata gradivo sa oba kolokvijuma sa upola manjim brojem pojedinacnih primera.
VAŽNA NAPOMENA JE DA SE DRUGI KOLOKVIJUMSKI TEST MOŽE RADITI SAMO U TERMINU OD 12.30 I NE MOŽE SE RADITI NI U JEDNOM DRUGOM TERMINU PRE ILI POSLE TOGA.

– Studenti koji nisu zadovoljni ukupnim brojem bodova sa oba kolokvijuma imaju mogućnost da izadju na ispit koji je u subotu 29. januara u 14h.
Molim studente da objektivno procene svoje mogućnosti i znanje pre nego što donesu takvu odluku. Neophodno je da mail o tome posalju profesorki do četvrtka 27.januara.
– Studenti koji nisu uopšte izašli na prvi kolokvijum imaju mogućnost da izadju na ispit ali ne i na drugi ponovljeni kolokvijum.

– Ispit Engleski jezik 1 biće održan u terminu subota 29.januar u 14h.
– Ispit Engleski jezik 2 biće održan u terminu subota 29.januar u 14h.

– Svi studenti koji su prijavili ispit neophodno je da popunjenu ispitnu prijavu donesu ili dostave u subotu u toku prepodneva i ostave je ili u Studentskoj sluzbi ili na jednom odredjenom mestu na pultu ispred amfiteatra. Popunjena ispitna prijava je neophodna.

– Upis ocena u indeks će biti organizovan u februaru na dan odrzavanja ispita iz engleskog jezika ali će konačna informacija o tome biti na sajtu fakulteta.

Leave a comment