Gostujuće predavanje – prof. dr Marija Todorović

Poštovane kolege,

Ovim putem vas obaveštavamo da će se u subotu 6.03.2021. u vremenu od 10.30 – 12.00h održati predavanje na temu Tehnike konsaltinga, treninga i koučinga u oblasti upravljanja projektima.
Ovaj događaj je deo ciklusa gostujućih predavanja koji su planirani tokom marta meseca u okviru predmeta Upravljanje znanjem koji se realizuje na master studijama.

Gostujući predavač će biti prof. dr Marija Todorović.
Marija Todorović je vanredni profesor na Fakultetu organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu. Doktorirala je u oblasti upravljanja projektima i poseduje međunarodni IPMA sertifikat za konsultanta i kouča u oblasti upravljanja projektima. Učestvovala je u realizaciji preko 20 projekata u zemlji i inostranstvu. Kao predavač bila je angažovana na preko 100 edukativnih programa, specijalističkih seminara i treninga iz oblasti menadžmenta, projektnog menadžmenta, upravljanja investicijama i strategijskog menadžmenta.

Cilj ovog predavanja je da se studenti upoznaju sa načinima na koje se prenose i dele znanja u projektnom okruženju, a u skladu sa uočenim iskustvima, izazovima i preporučenim međunarodnim praksama.

Pozivamo sve studente na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment da prisustvuju ovom predavanju, a pristup predavanju je omogućen putem sledećeg linka:

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/97155720896?pwd=MTVQYlZXQko4TlZqdm1qeXZXa0g3UT09

Topic: Upravljanje znanjem
Time: Mar 6, 2021 10:30 AM Belgrade
Meeting ID: 971 5572 0896
Passcode: 736840
Find your local number: https://zoom.us/u/ab9EC7vsxO

Vaš PMC.

Leave a comment