Gostujuće predavanje – Upravljanje bazama znanja u projektno orijentisanim organizacijama

Poštovane kolege,

Ovim putem vas obaveštavamo da će se u subotu 20.03.2021. u vremenu od 10.30 – 12.00h održati predavanje na temu Upravljanja bazama znanja u projektno orijentisanim organizacijama. Ovaj događaj je deo ciklusa gostujućih predavanja koji su planirani tokom marta meseca u okviru predmeta Upravljanje znanjem koji se realizuje na master studijama.

Gostujući predavač će biti Biljana Obradović.

Biljana Obradović  ima preko 18 godina iskustva rada na ICT projektima na rukovodećim i konsultantskim pozicijama u multinacionalnim korporacijama.

Poseduje sledeće sertifikate vezane za upravljanje projektima poput: Prince 2 Practicioner, Scrum Master, kao i međunarodnu Cambridge diplomu za upravljanje projektima (IDPM – International Diploma for Project Management). Dodatni sertifikati, koji joj dosta pomažu u svakodnevnom radu, su ITILV4, Lean, kao i AWS Certified Cloud Practicioner.

Kroz rad na pozicijama Product, Programskog i Projektnog menadžera, uglavnom na softverskim razvojnim projektima, kao i programima digitalne transformacije kompanija, je primenjivala popularne projektne metodologije poput PRINCE 2, PMBOKa, Logical Frameworka, kao i Scruma, Kanbana.

Kao trener Biljana ima preko 10 godina iskustva u realizaciji treninga u oblastima projektnog i programskog menadžmenta, ITILV4, prodaje, upravljanja kvalitetom, upravljanje odnosima sa klijentima, rukovođenja, upravljanja promenama, upravljanja stresom, itd. Autorka je akreditovane obuke za MSPP. Takođe je trener Instituta za standardizaciju Srbije za sledeće standarde: ISO 27001 (upravljanje bezbednošću informacija), upravljanje rizicima na osnovu ISO 27005, kao i ISO 22301 (upravljanje kontinuitetom poslovanja). Biljanini klijenti kojima je do sad držala treninge su iz oblasti finansija, IKT sektora, javnog sektora i MSPP.

Cilj ovog predavanja je da se studenti upoznaju sa konkretnim primerima dobre prakse, kao i načinima upravljanja bazama znanja u projektno orjentisanim multinacionalnim kompanijama.

Pozivamo sve studente na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment da prisustvuju ovom predavanju, a pristup predavanju je omogućen putem sledećeg linka:

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/97155720896?pwd=MTVQYlZXQko4TlZqdm1qeXZXa0g3UT09

Topic: Upravljanje znanjem

Time: Mar 20, 2021 10:30 AM Belgrade

Meeting ID: 971 5572 0896

Passcode: 736840

Find your local number: https://zoom.us/u/ab9EC7vsxO

Vaš PMC.

 

 

Leave a comment