Nacionalno takmičenje u upravljanju projektima – PMC 2024

IPMA Young Crew Srbija ove godine organizuje 10. jubilarno Nacionalno takmičenje u upravljanju projektima – Project management championship –  PMC 2024.

Takmičenje se sastoji iz kvalifikacione runde, nacionalnog finala i internacionalnog finala. Studenti se za kvalifikacionu rundu mogu prijaviti u timu od 3 ili 4 člana ili individualno, nakon čega će individualnom članu biti dodeljen tim.

Kvalifikaciona runda se sastoji od 100 pitanja iz oblasti upravljanja projektima, za koja takmičari imaju 100 minuta da odgovore i postignu najbolji mogući rezultat uz mogućnost korišćenja dodatne literature (interneta, knjiga). Prema pravilima takmičenja, zabranjena je svaka  komunikacija sa osobama van tima. Kvalifikaciona runda će biti održana online putem 24. marta 2024. godine.

Najboljih šest timova dobiće priliku da učestvuje u finalu Nacionalnog takmičenja, koje će biti održano 7. aprila 2024. godine na kom će timovi imati priliku da se susretnu sa zadacima, situacijama i izazovima koji čine svakodnevnicu projektnih menadžera. Kroz upravljanje realnim projektom, ovo takmičenje daje učesnicima mogućnost da na jedinstven način steknu nova znanja i veštine koje se tiču svih aspekt aupravljanja projektom.

Pobednički tim Nacionalnog tamičenja u upravljanju projektima – PMC 2024. predstavljaće Srbiju na internacionalnom takmičenju u Italiji 7. i 8. juna i dobiti priliku da stekne nezaboravno iskustvo, ali i bliže upozna sa zadacima i radom projektnih menadžera i napravi veliki korak ka razvijanju svoje poslovne karijere. Pozivamo vas da nas pratite na društvenim mrežama: Facebook stranici IPMA Young Crew Serbia, instagram profilu @youngcrewserbia, kao i na sajtu ipma.rs, kako bi ste bili u toku sa svim informacijama. A kako je to izgledalo prethodne godine i ko se plasirao na Internacionalno takmičenje, možete pogledati ovde.

Prijave za Nacionalno takmičenje u upravljanju projektima – 2024 su otvorene do 11. marta, a možete se prijaviti putem sledećeg linka.

Leave a comment