Nacionalno takmičenje u upravljanju projektima – Project Management Championship

Dragi studenti, osmo po redu Nacionalno takmičenje u upravljanju projektima biće organizovano u martu ove godine. Takmičenje u upravljanju projektima Project Management Championship namenjeno je svim studentima koji su zainteresovani za oblast projektnog menadžmenta i koji žele da unaprede svoje znanje i veštine na lokalnom i globalnom nivou.

Projekat je iniciran od strane IPMA Young Crew-a, ogranka Međunarodne asocijacije za upravljanje projektima (IPMA). Kod nas ga sprovodi IPMA Young Crew Srbija, kao deo Udruženja za upravljanje projektima Srbije, sa misijom razvijanja i promocije projektnog menadžmenta kao profesije.

Project Management Championship je takmičenje namenjeno studentima koji proučavaju upravljanje projektima i čine ga dve faze:

Nacionalno takmičenje koje se sastoji iz kvalifikacione runde i nacionalnog finala. Kvalifikaciona runda će se održati 5. marta i timovi će rešavati 100 pitanja za 100 minuta preko “online” platforme. Šest timova koji ostvare najbolje rezultate će se plasirati dalje u Nacionalno finale koje će se održati 20. marta 2022. godine.

Pobednički tim će dobiti jedinstvenu priliku da predstavlja našu državu na Internacionalnom takmičenju, koje se ove godine održava u Hamburgu, u Nemačkoj!

Mogu se prijaviti već oformljeni timovi od po 3 ili 4 člana.

Takođe su moguće individualne i prijave u paru i u tom slučaju tim formiraju organizatori.

Link za prijavu: http://bit.ly/prijavapmc22

Napravite iskorak u svojoj budućoj poslovnoj karijeri projektnog menadžera i prijavite se da pokažete i proverite svoje znanje iz oblasti upravljanja projektima.

PMC 2022 brošuru možete da preuzmete OVDE.

Prijave su otvorene i registracioni proces će trajati do 27. februara. Vidimo se!

Leave a comment