Obaveštenje za studente

Poštovani studenti,

Nakon analize vezane za nastavak školske godine i potencijalni povratak na predavanja uživo za studente svih godina PMC Fakulteta, Uprava Fakulteta je donela odluku da će se trenutna školska godina 2021/22 ipak nastaviti po online sistemu. Sva predavanja će nastaviti da funkcionišu kao i do sada.

Iako imamo veliku želju da našim studentima, nakon ove dve izazovne godine u online režimu (uzrokovane pandemijom virusa Covid-19), omogućimo povratak u klupe i pohađanje nastave uživo na samom Fakultetu, svesni smo činjenice da bi u tom slučaju, veliki broj studenata koji trenutno ne žive u Beogradu mogli ući u organizacioni i logistički problem (organizacija smeštaja i prevoza u Beogradu do kraja semestra).

Ne treba zaboraviti ni finansijski efekat koji bi takva odluka i potreba da se dolazi na predavanja uživo mogla imati na porodice naših studenata koji nisu iz Beograda, a već su se prilagodili online načinu rada sa kojim smo započeli tokom pandemije.

Imajući sve navedeno u vidu, a pre svega kao prioritet postavljajući naše studente, najracionalnija odluka je da se ova školska godina završi onako kako je i počela – u online režimu, (sa uživo dolascima na kolokvijume i ispite). Svesni smo i nekih, možda ne tako dobrih strana ove odluke, ali smatramo da je ista donesena ponajviše u interesu samih studenata. Nadamo se da ćemo narednu školsku godinu moći da držimo uživo, na zadovoljstvo svih nas.

Srdačan pozdrav,

Vaš PMC.

Leave a comment