Online nastava – pojašnjenje

Poštovane kolege,

 

od ponedeljka, 12.10, počeće online nastava za studente I godine osnovnih studija.

Nastava (predavanja i vežbe) će biti vršena uz pomoć aplikacije Zoom (www.zoom.us). Uskoro će na sajtu biti istaknut raspored nastave i u svakom naznačenom terminu će biti održano odgovarajuće predavanje putem Zoom-a (npr, ako su Osnove Ekonomije po rasporedu npr u utorak u 10h, predavanju treba da prisustvuju svi studenti sa studijskog programa Projektni Menadžment, od 10h kada će se priključiti online na Zoom predavanje, isto kao da je reč o uživo predavanju)

Studenti će pre predavanja putem mail adrese dobiti zoom link za predavanja, koji će postati aktivan 10 minuta pre svakog predavanja i preko koga će pristupati predavanju. Linkovi će biti trajni i važeći za svaku nedelju predavanja (osim ako ne bude drugačije naznačeno). Svako predavanje će imati svoj zaseban link.

Materijali sa predavanja će biti dostupni putem Dropboxa – www.dropbox.com na ovom linku  gde će materijali biti kačeni, po predmetima i u odgovarajućim folderima.

Smatramo da je jako bitno da i na ovaj način posećujete i pratite predavanja i sugestija je da budete prisutni na svim predavanjima. O načinu i sistemu bodovanja prisustva na online predavanju pojedinačno odlučuje svaki profesor na svom predmetu.

Napomena: Studenti koji su zaposleni i planirali su da svoja predavanja pohađaju subotom, će dobiti pristup snimcima predavanja

Leave a comment