Postanite govornik iz snova

U četvrtak, 3.decembra 2020. godine u 18h, na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment PMC biće održano predavanje business coacha Mirjane Kovač na na temu“ Uspešan javni nastup“, za studente prve godine putem Zoom platforme. Mirjana će se potruditi da da što više primera iz prakse i da shvatite da se trema može pobediti.
U životu imate dva izbora: biti ogorčen ili biti bolji. Odaberite da budete bolji, ne gorči. Vidimo se u četvrtak.

Mirjana Kovač je sertifikovani trener u PCM -metodologiji ( Process Communication Model), biznis kouč, članica  ICF ( International Coaching Federation) a po formalnom obrazovanju dipl. novinar.

Još kao studentkinja započela je svoju karijeru u marketinškoj agenciji sektor prodaja, nakon toga prelazi na funkciju generalnog menadzera za Srbiju u kompanijij koja poslaju u nekoliko evropskih zemalja.

Nastavak karijere nastavlja kao samostalni preduzetnik. Skoro 20 godina radnog iskustva, konstantne edukacije i razvoja veština danas joj služe u radu sa različitim zahtevima klijenta, a na temu razvoja potencijala i povećanja produktivnosti, sve u cilju ostvarenja veoma zahtevnih ciljeva koje nam tržište postavlja.

Tema predavanja: “Uspehom kroz komunikaciju”

Kroz interaktivnu radionicu upoznaćemo se kakvu  ulogu komunikacja ima kada govorimo o uspehu.

Uspeh je za svakoga od nas različit.

Upoznaćemo se sa različitim tipovima ličnosti, različitim jezicima komunikacije i kako mogu da nam pomognu u razgovorima.

 

Leave a comment