Studenti PMC-a osvojili novu medalju

Jelena Šarčev i Teodora Batoćanin, naše vredne studentkinje druge godine osnovih studija, osvojile su prvo mesto u rešavanju studije slučaja renomirane kompanije Zlatiborac na sajmu praksi u organizaciji Saveza studenata FON-a. Ovo je treći put za redom da studenti PMC-a osvajaju prva mesta na ovom prestižnom takmičenju rešavajući studije slučaja različitih kompanija.

– Hvala PMC-u koji nam je omogućio i pomogao da se što bolje pripremimo za ovo takmičenje. Zaista nije floskula da se sve može uz dobru organizaciju, ali je tako, red danonoćnog rada a onda se sve to proslavi sa prijateljima – kaže kroz osmeh Batoćaninova dok njena kolegnica Šarčev dodaje:

– Zaista veliko iskustvo. Jedva čekamo da provedemo nekoliko dana u kompaniji čije smo proizvode do sada samo degustirale a sada ćemo osetiti i njen duh. Porodična kompanija koja je otpočela daleke 1885. godine u ambijentu zlatiborskog sela Mačkat, postala je lider u proizvodnji trajnih i polutrajnih suhomesnatih proizvoda. Danas je kompanija prisutna na tržištu Evrope, ali i na drugim kontinentima i zapošljava više od 650 ljudi. Obogatićemo svoje znanje i iskustvo koje nam je imanentno u praksi i budućem razvoju- istakla je Šarčeva.

Leave a comment