Studenti PMC-a pobedili na danima prakse

Studenti Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment prof. dr Petar Jovanović, nastavljaju niz pobeda na takmičenju u okviru manifestacije Dani prakse u organizaciji Saveza studenata FON – a, studentske organizacije koja je ove godine proslavila svoj 24. rođendan.

Fakultet ima istoriju učestvovanja na takmičenjima u organizaciji ove manifestacije. Takmičenje se održava svake godine i ocenjuje i nagrađuje najbolje timove studenata sa različitih fakulteta koji odgovore na studije slučaja postavljene od strane predstavnika kompanija. Ove godine, zadate su tri studije slučaja od strane kompanijae – Nestlé, Ball Corporation i Milšped.

Tri tima su predstavljala PMC fakultet. Naši studenti su imali pet dana da smisle kreativno i analitično rešenje za postavljene studije slučaja. U tome su im pomogle radionice od strane kompanija davalaca studije, kao i radionica Case Study Club – a.

Naš fakultet učestvuje u ovom takmičenju četvrtu godinu za redom, i svake godine je na pobedničkom podijumu. Ove godine to je bio tim Darnea – tim u kome su studentkinje druge godine projektnog menadžmenta Sara Radovac i Dijana Popović. One su osvojile prvo mestu u rešavanju studije slučaja za kompaniju Nestlé.

Čestitamo studentkinjama i njihovom mentoru prof. dr Bojani Ostojić i zahvaljujemo se Savezu studenata FON – a na odličnoj organizaciji i prilici da mladi ljudi pokažu svoja znanja pred predstavnicima kompanija.

Leave a comment