Vesti fakulteta
WhatsApp Image 2020-07-22 at 15.30.06
Studentska praksa u „novoj normalnosti“

Kako izgleda studentska praksa u „novoj normalnosti“? O tome ćemo, na početku ove školske godine, čuti od naših kolega sa prve godine, članova našeg PMC inkubatora, koji su primljeni na praksu u softversku kompaniju Tehnološko partnerstvo doo, https://tp.rs/, koja se bavi razvojem aplikacija za klijente iz veoma zahtevnih oblasti finansija, telekomunikacija i medicine. Praksa će se […]

Smiling female student at the library, she is sitting at desk and studying, education and self improvement concept
Upis – konačne rang liste, drugi konkursni rok

Konačna rang lista (drugi konkursni rok) za upis na studijski program Projektni menadžment. Konačna rang lista (drugi konkursni rok) za upis na studijski program Informacioni sistemi i razvoj softvera.

import
Upis studenata na osnovne akademske studije: Drugi konkursni rok

Upis kandidata u drugom konkursnom roku na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment će biti organizovan u subotu, 18.07.2020. godine prema sledećem rasporedu: – studijski program Projektni menadžment 09:00 (5 mesta) – studijski program Informacioni sistemi i razvoj softvera 09:15 (2 mesta). Upis studenata na osnovne akademske studije: PMC Upis kandidata – Drugi konkursni rok.

import
Jedinstvene rang liste – drugi konkursni rok

Jedinstvena rang lista: Projektni menadžment – Drugi konkursni rok. Jedinstvena rang lista: Informacioni sistemi i razvoj softvera – Drugi konkursni rok.

bg-blurred.jpg
Raspored polaganja prijemnog ispita – drugi konkursni rok

Raspored polaganja prijemnog ispita iz opšte i informatičke informisanosti u drugom konkursnom roku možete preuzeti OVDE. Raspored polaganja prijemnog ispita iz matematike u drugom konkursnom roku možete preuzeti OVDE.

import
Lista prijavljenih kandidata – drugi konkursni rok

Dragi kandidati, Konačnu abecednu listu prijavljenih kandidata za drugi konkursni rok možete pronaći OVDE. Molimo vas da pažljivo pročitate pravilnik o polaganju prijemnog ispita koji možete pronaći OVDE. Drugi konkursni rok za upis na osnovne akademske studije – TERMINI.

Archive

Subscribe
to our newsletter
Preuzmite odmah PMC informator potpuno besplatno