Vesti fakulteta
import
Evidentiranje uplata – obaveštenje za studente

Poštovane koleginice i kolege, evidenciju o Vašim uplatama možete videti na svom studentskom nalogu. Prilikom uplate neophodno je da koristite jednistveni poziv na broj. Da bi uplata bila vidljiva na studentskom nalogu, uglavnom je potrebno da prođe dva radna dana. Molimo vas da proverite evidenciju uplata na Vašem studentskom nalogu. U slučaju nevidentirane uplate obratite […]

d2969f50165ba1a10b7f5abbdc73826f
Neradni dani

Poštovani studenti, zbog predstojećih praznika fakultet neće raditi od 29. aprila do 6. maja 2024. Srećne uskršnje i prvomajske praznike želi vam vaš PM College.

Praksa u Smart kolektivu
Postupak realizaciije stručne prakse

Postupak realizaciije stručne prakse: Stručna praksa Uput za stručnu praksu Dnevnik stručne prakse i Potvrda o obavljenoj stručnoj praksi.

IMG-033e200e0013c0765dd22d5cf5ee6637-V
Kompanija SBB predstavila program svojih praksi našim studentima

Na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment prof. dr Petar Jovanović, predstavljen je rad čuvenog kablovskog operatera SBB, sa kojim imamo potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji. Rad kompanije predstavile su Neda Mirilović Trninić, naša bivša studentkinja, rukovodilac centra za edukaciju, kao i njena kolegnica Irena Karalić, senior trener. – Studenti će imati priliku da […]

Smiling female student at the library, she is sitting at desk and studying, education and self improvement concept
Aprilski ispitni rok

Obaveštavaju se studenti koji su odslušali sve predmete da u dogovoru sa predmetnim profesorom mogu prijaviti polaganje ispita u aprilskom roku (od 8. do 13.4.2024). Prijavu vršite u Studentskoj službi na dan ispita.

IMG-abf55b5d310829d646ecbefa14965d08-V
SBB praksa i predavanje

Poštovani studenti, dana 4.4.2024. sa početkom u 17h, u Amfiteatru fakulteta, za studente druge i treće godine smer Projektni menadžment i treće godine smer Informacioni sistemi i razvoj softvera, biće prezentovana promocija kompanije SBB i njihovih praksi. Vaš PMC.

Archive

Subscribe
to our newsletter
Preuzmite odmah PMC informator potpuno besplatno