Rasporedi

Poštovani studenti,

raspored ispita u januarskom ispitnom roku za osnovne akademske studije možete da preuzmete OVDE (novo), a za master akademske studije OVDE.

Ispit iz predmeta Preduzetnistvo kod doc. dr Ljiljane Berezljev bice odrzan 29. 1. od 10:30 (za studente koji nastavu slusaju vikendom), a za studente koji slusaju radnim danima u utorak 1.2. od 11 i 12. casova. Detaljan raspored polaganja mozete preuzeti OVDE.

Grupe za polaganje ispita iz predmeta: Teorija UPUpravljanje investicionim projektimaUpravljanje biznis i drustvenim projektima.

Alati za upravljanje projektima: raspored polaganja ispita i odbrane seminarskih radova (linkovi za dokumenta u prilogu na oznacenim recima).

Ispit iz predmeta Uvod u informacione tehnologije kod prof. dr Marine Jovanović Milenković u petak 28.1. biće održan za sve studente sa početkom u 17h.

Ispiti iz Osnova ekonomije (raspored možete preuzeti OVDE) i Osnova finansija kod doc. dr Jasmine Đurašković biće održani u nedelju 30.1.2022. u 11h (napomena: studenti kojima je prvobitno polaganje ispita bilo zakazano za 31.1. takođe polažu u nedelju).

Ispit iz predmeta Elektronsko poslovanje kod prof. dr Svetlane Mitrovic odrzati u cetvrtak 27.01.2022. od 10:30, a upis ocena (za studente koji su polozili putem kolokvijuma) od 11:30.

Raspored polaganja ispita (po grupama) u januarskom ispitnom roku: Informatika 1Informatika 2.

Raspored polaganja ispita (po grupama) u januarskom ispitnom roku: Projektni portfolio menadzment a na osnovu sledećih ocena.

Strategijski menadzment – raspored po grupama 27.1.2022.30.1.2022.

Raspored po grupama za predmet Fundamentalni algoritmi (nedelja 30.1.2022.) mozete preuzeti OVDE.

Obaveštavamo studente da će se polaganje ispita iz predmeta Upravljanje projektima u javnom sektoru odžati 5.2.2022. godine u terminima od 10:30 i 12:30. Studenti koji su dobili odobrenje da brane projektni rad iz ovog predmeta moći će to da urade istog dana u vremenu od 11:30h. Termine polaganja ispita možete pronaći  OVDE.

Ispit iz predmeta Krizni menadžment biće održan 5.2.2022.god sa početkom u 11h.

Ispit iz predmeta Osnove kompjuterskih nauka biće održan 25.1. u amfiteatru sa početkom u 11h (umesto u 9h).

Upis ocena (za studente koji su ispit položili putem kolokvijuma) iz predmeta Menadžment biće organizovan u dogovoru sa predmetnim profesorom. Svi ostali studenti polažu ispit 26.1. u za to određenom terminu.

 

Sve detalje u vezi sa prijavom ispita možete da pročitate na prethodnoj vesti (OVDE).

Napomena: Prijava ispita je produžena do 22. januara 2022.

Poštovane kolege, raspored kolokvijuma po grupama možete preuzeti OVDE.

Kolokvijum II iz predmeta Teorija organizacije – spisak studenata koji mogu da izađu na kolokvijum i podelu po grupama možete da preuzmete OVDE.

Kolokvijum iz Upravljanja projektima u javnom sektoru kod doc. dr Radmile Miković biće održan u SUBOTU 15. januara.

Kolokvijum iz predmeta Preduzetništvo kod doc. dr Ljiljane Berezljev koji je planiran za subotu 15. januara od 12h, biće održan naredne subote 22. januara sa početkom u 15h (novo).

Raspored kolokvijuma II možete da preuzmete OVDE.

Poštovani studenti, kalendar radnih nedelja za školsku 2021/22. godinu možete preuzeti OVDE.

Predavanja na drugoj godini master studija počinju u subotu 27.11.2021.godine prema rasporedu koji možete da preuzmete OVDE.

Izmene u rasporedu kolokvijuma:

  • Alati za UP – raspored možete da preuzmete OVDE
  • Alati za UP i Diskretna matematika – raspored možete da preuzmete OVDE
  • Teorija organizacije – spisak studenata koji mogu da izađu na kolokvijum i podelu po grupama možete da preuzmete OVDE.
  • Kolokvijum iz predmeta Osnove marketinga biče održan u nedelju 28.11. sa početkom u 12:30 (umesto u 15:30).
  • Elektronsko poslovanje biće održano u cetvrtak 25.11. sa početkom u 12 h (umesto u 10h).

Poštovane kolege, raspored kolokvijuma po grupama možete preuzeti OVDE.(NOVO)

Poštovani studenti, raspored polaganja prvog kolokvijuma u zimskom semestru školske 2021/22. godine možete preuzeti OVDE.

Poštovani studenti, raspored predavanja na prvoj godini master studija možete preuzeti OVDE.

Raspored online nastave za zimski semestar 2021/22. godine: PMC-Nastava-Raspored-Prva-godina-OnlinePMC-Nastava-Raspored-Druga-godina-Online NOVOPMC-Nastava-Raspored-Treca-godina-Online  (Napomena: Predavanja iz Engleskog jezika I kod Gordane Nikolić od 1.12.2021.god. održavaće se u terminu sredom od 11:30 preko Zoom platforme)

Uvodno predavanje iz predmeta Upravljački informacioni sistemi biće održano 14.10.2021. godine sa početkom u 12h, umesto u utorak 12.10.2021. godine.

Raspored offline nastave za II i III godinu, i detalje u vezi sa zimskim semestrom možete preuzeti OVDE (NOVO).

Poštovane kolege, raspored offline nastave za I godinu i detalje u vezi sa zimskim semestrom možete preuzeti OVDE.

Ispiti iz predmeta Upravljanje ljudskim resursima i Projektni menadžment i timski rad biće održani 6.10.2021. u 12h (ispite će održati profesorka Marina Jovanović)

Ispit kod prof. Raduškog zakazan za 2.10.2021. odlaže se, a u ponedeljak 4.10.2021. biće objavljena informacija u vezi održavanja ispita iz predmeta Upravljanje ljudskim resursima i Projektni menadžment i timski rad.

Spisak prijavljenih studenata za ispitni rok oktobar 2, za osnovne studije možete preuzeti OVDE a za master studije OVDE.

Raspored ispita, ispitni rok oktobar 2: osnovne akademske studije, master akademske studije.

Ispiti iz predmeta Teorija UP i Upravljanje investicionim projektima kod prof. dr Ace Jovanovića biće održani 25.9. sa početkom u 9:30 (umesto u 9h).

Spisak prijavljenih studenata za oktobarski ispitni rok, za osnovne studije možete preuzeti OVDE, a za master studije OVDE.

Obaveštavaju se studenti da će ispit iz predmeta Upravljanje kvalitetom projekta umesto 4.septembra biti održan u nedelju 5. septembra sa početkom u 11.30h.

Pozivaju se svi studenti koji polazu ispite na OAS kod prof. dr Ace Jovanovica- Teorija upravljanja projektom i Upravljanje investicionim projektima da prisustvuju polaganju ispita 28.08. od 9h.

Spisak prijavljenih studenata za septembarski ispitni rok, za osnovne studije možete preuzeti OVDE, a za master studije OVDE.

Raspored ispita, septembarski ispitni rok: osnovne akademske studijemaster akademske studije.

Raspored ispita, oktobarski ispitni rok: osnovne akademske studijemaster akademske studije.

Spisak prijavljenih studenata za julski ispitni rok, za osnovne studije možete preuzeti OVDE, a za master studije OVDE.

Napomene:

Poštovani studenti, raspored ispita u julskom ispitnom roku za osnovne akademske studije možete preuzeti OVDE, a za master akademske studije OVDE.

Spisak prijavljenih studenata za junski ispitni rok, za osnovne studije možete preuzeti OVDE, a za master studije OVDE.

Napomena: u subotu 26.6. i nedelju 27.6. ispiti na osnovnim i master studijama će biti održani prema sledećem RASPOREDU

Ispit iz Osnova finansija pomeren je i biće održan u nedelju 27.06. u 13:30 u amfiteatru!

Napomena: od 22-25.6. ispiti će biti održani prema sledećem rasporedu. Ispit iz predmeta Mobilne aplikacije kod prof. dr Komlena Lalovica biće održan 23.06. sa početkom u 11h.

Napomena: u subotu 19.6. i nedelju 20.6. ispiti će biti održani prema sledećem rasporedu: osnovne studijemaster studije.
Napomene: 

  • Ispiti kod profesorke Gordane Nikolić biće održani u amfiteatru, u subotu 26. juna u dva termina: Engleski jezik I od 15:00 i Engleski jezik II od 16:30.
  • Ispit iz predmeta Osnove finansija kod doc. dr Jasmine Đurašković održaće se 27. 06. 2021.god. u amfiteatru, samo u jednom terminu od 16:30 časova.
  • Grupe za polaganje SPUP u junskom roku 2021

Poštovani studenti, raspored ispita u junskom ispitnom roku za osnovne akademske studije možete preuzeti OVDE, a za master akademske studije OVDE.

Poštovani studenti drugi kolokvijum iz predmeta Baze podataka, zakazan za 7.6.2021. biće održan u petak 11.6.2021.godine.

Poštovani studenti, raspored polaganja drugog kolokvijuma (po grupama, zaključno sa utorkom) iz predmeta prolećnog semestra školske 2020/21. godine možete preuzeti OVDE.

Raspored polaganja kolokvijuma iz predmeta Objektno programiranje možete preuzeti OVDE.

Poštovani studenti, raspored polaganja drugog kolokvijuma (po grupama, za četvrtak i petak) iz predmeta prolećnog semestra školske 2020/21. godine možete preuzeti OVDE.

Raspored polaganja drugog kolovijuma iz predmeta Softverski paketi za UP možete preuzeti OVDE.

Poštovani studenti, preliminarni raspored polaganja drugog kolokvijuma u prolećnom semestru školske 2020/21. godine možete preuzeti OVDE.

Raspored polaganja prvog kolokvijuma u prolećnom semestru školske 2020/21. godine možete preuzeti OVDE.

PMC Nastava Prolecni 2020-21 radne nedelje

Raspored online nastave za prolećni semestar 2020/21. godine: PMC-Nastava-Raspored-Prva-godina-OnlinePMC-Nastava-Raspored-Druga-godina-Online NOVO, PMC-Nastava-Raspored-Treca-godina-Online NOVOPMC-Nastava-Raspored-Master-Online

Raspored OFFline nastave za prolećni semestar 2020/21. godine možete preuzeti OVDE.

Februarski ispitni rok: Raspored ispita za predmete osnovnih akademskih studija
Februarski ispitni rok: Raspored ispita za predmete master akademskih studija

Master studije, januarski ispitni rok – raspored.

Raspored ispita za januarski ispitni rok možete da preuzmete OVDE.

Poštovani studenti, raspored polaganja drugog kolokvijuma iz predmeta jesenjeg semestra, školske 2020/21. godine možete preuzeti OVDE.(NOVO)

Raspored za drugu kolokvijumsku nedelju jesenjeg semestra 2020/21. možete preuzeti OVDE.

Raspored online nastave za I II i III godinu možete preuzeti OVDE.

Raspored nastave – II i III godina osnovih studija – prva nedelja (NOVO)

Raspored nastave za I godinu, za prvu sedmicu, možete preuzeti OVDE.

PMC – nastava obavestenje

Raspored ispita u septembarskom, oktobarskom oktobar 2 ispitnom roku.

Ispit iz predmeta Baze podataka – petak, 11.9.2020. sa početkom u 14:30.

Ispit iz predmeta Upravljanje kvalitetom projekta na prvoj godini master studija – 12.9.2020. sa početkom u 11:00 u učionici br. 5

Raspored ispita u junskom ispitnom roku 2020.god. možete preuzeti OVDE.

Raspored održavanja nastave u prolećnom semestru, termine ispitnih rokova, kao i termine prijave ispita možete preuzeti OVDE.

Nastava u prolećnom semestru počinje 24. februara 2020. godine.

Raspored ispita u februarskom ispitnom roku možete preuzeti OVDE.

Ispitni rok januar 2020 – konacan raspored ispita.