O Fakultetu za projektni menadžment

Naš fakultet pruža najsavremenija znanja iz oblasti upravljanja projektima i informacionih tehnologija i svojim studentima omogućava da postanu najbolji projektni menadžeri ili programeri, sposobni za rad na projektima iz različitih poslovnih sfera – kako u zemlji tako i u inostranstvu. Nudimo kompletan ciklus obrazovanja – osnovne, master i doktorske studije. 

Na našem fakultetu možete upisati jedan od dva akreditovana smera akademskih studija
Projektni menadžment
990 EUR / godina u 12 rata
Informacioni sistemi i razvoj softvera
1250 EUR / godina u 12 rata

Mogućnost pohađanja nastave subotom

Fakultet za projektni i inovacioni menadžment, pored upravljanja projektima, studentima daje široko znanje iz svih bitnih poslovnih oblasti (ekonomija, menadžment, finansije) I time im omogućava da u budućnosti lako menjaju poslove I interesovanja I postanu eksperti u onome što ih najviše interesuje. Nudimo i najmodernije studije iz Informacionih sistema i razvoja softvera – koje studente grade za trenutno najtraženiju profesiju – programer.

Preuzmite odmah PMC informator potpuno besplatno
Prof. dr Petar Jovanović, osnivač

Prof. dr Petar Jovanović je diplomirao i magistrirao na Mašinskom fakultetu, a doktorirao na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Na FON-u je obavljao funkciju dekana u tri mandata.

Jedan od osnivača smera za menadžment na FON-u. Bio je šef katedre za Menadžment FON i rukovodilac Centra za upravljanje investicijama FON. Predavao je veliki broj predmeta, uključujući Upravljanje projektima, Upravljanje promenama, Strategijski menadžment i Upravljanje investicijama. Bio je gostujući profesor na Saobraćajnom fakultetu (Beograd), Mašinskom fakultetu (Beograd), Ekonomskom fakultetu (Niš).

Osnivač je i predsednik Udruženja za upravljanje projektima Srbije (YUPMA). Individualni je član PMI (Project Management Institut) iz SAD i delegat IPMA (International Project Management Association). Član je BAM (British Academy of Management). Napisao je veći broj radova i knjiga iz menadžmenta i projektnog menadžmenta, a po njegovim knjigama se obučavaju generacije menadžera i projektnih menadžera. Definisao je, vodio i realizovao preko 300 seminara iz menadžmenta i projektnog menadžmenta, upravljanja investicijama i dr. a takođe i veliki broj projekata, studija i elaborata. Kao projektni menadžer vodio je više desetina većih i manjih projekata u zemlji i inostranstvu.

Akreditacije
Misija Fakulteta

Misija fakulteta je pružanje kompletnog teorijskog i praktičnog znanja iz oblasti upravljanja projektima, informatike i menadžmenta u celini. Jedan od bitnih ciljeva je i kreiranje najkvalitetnijih kadrova koji će u budućnosti moći da upravljaju velikim projektima u zemlji i time pomognu u njenom oporavku i razvitku.

Galerija